اثر دما بر حالات ماده (سوم)16/8/95

پس از ورود دانش آموزان به آزمایشگاه تکه ای کاکائو هم درون ظرف با حرارت دادن  مایع کردیم این ماده را نیز با عنوان مفهوم ذوب (تبدیل حالت جامد به مایع )

به دانش آموزان معرفی نمودیم. با روشن نمودن شمعی ذوب پارافین شمع و در مقابلش انجماد  قطرات مایع پارافین (تبدیل حالت مایع به جامد) را نیز مشاهده دکردیم.

همچنین تبدیل گاز به مایع(میعان)که در جلسات پیشین در چرخه آب و نحوه ی باریدن باران مورد بحث و آزمایش قرار گرفته بود بار دیگر بررسی شد.

سپس از دانش آموزان خواستیم تا مثال های دیگری از این فرآینددر زندگی روزمره مطرح کنند که به عنوان مثال آب شدن بستنی  با حرارت وانجماد موادغذایی درون فریزر  ... اشاره شد.

 

لطفا نظرات ارزشمند خود را در کادر زیر وارد نمایید